Senaste veckan...

Kan sammanfatta den senaste veckans händelser med att jag ett upprepat antal gånger har gått avenyn ner i sällskap av trevliga killar.

I övrigt har jag mest pluggat och skrivit B-uppsats.


Spontanfest

Gigantisk spontanfest i Göteborg. Planerat men ändå spontant. Jag höll mig i alla fall till det spontana. Efter lite häng i slottsskogen och en bit mat på linnégatan, skyndade jag och Lovisa till Hemköp 10 minuter innan stängning. När vi ändå var i krokarna kunde vi ju spana in vad facebook hade åstadkommit en lördagskväll på skansberget i Göteborg. Och lite imponerad blev man. Tusentals människor som samlats på grund av vad som startade som en grupp på facebook. Den slutliga infon för det spontana kalaset kom ut så sent som samma dag. Ändå hade alla dessa människor tagit sig dit.

När vi gick omkring där bland alla dessa människor, sökandes efter någonting, insåg vi att vi likt förbannat bara hängde med just de människorna som vi vardagligen umgås med. Vad skulle vi på en spontanfest bland tusentals okända människor att göra? Vi bröt dock mönstret till en viss del. Då man tappade bort folk hittade man andra att umgås med, och plötsligt fann man sig själv sittandes och sjunga "baby one more time" och djungelboken tillsammans med en gitarrspelande stämningshöjare.

Kvällen slutade i en bar på chalmers där jag lyckades slinka bakom bardisken och spela Dave Days och Ctrl + Z för en mestadels uppskattande publik. Jag knöt nya vänskapsband och förstärkte några gamla, sen bar det av hemåt för några timmars sömn.

Nyupptäckt stjärna

Ett musikens underbarn som ni bara måste spana in. 12 år gammal och spelar piano och sjunger något helt fantastiskt bra. Spana in det här.


RSS 2.0