Reklampaus

Vill göra lite reklam för julkalendern "Finns det några snälla barn". Det första avsnittet ska publiceras 00.01, så det är lite mindre än en timme kvar. Ni kan spana in det här. Enligt skaparna ska den vara rolig.

Hade skrivit jättemycket här förut när dokumentet plötsligt stängde sig utan att ha sparats. Så nu är det bara att börja om från början. Störande!!!

En del sammanträffanden är skrattretande.

Nystarter

Söndag med fett hår och mjukisbyxor. Det är bra dagar.

Har fått för mig att det är första advent idag, så jag har till och med tänt ett ljus här, men var lugn inga eldsvådor i min lägenhet inte. Har en idé på hur jag ska göra med målningen. Det kan kanske bli bra.

Igår var jag, syrran och Tobbe på Ullared. Det är farligt billigt där. Man köper ju så mycket. Så nu med räkningarna betalade är man ju nästan pank. Flamie fick i alla fall en förtidig julklapp som hon redan har testat.  



Ska klippa mig och låta kåren betala. Inte dumt det. Jag har ju 1000 kr tillgodo där sen jag var marskalk.

Glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya! 

(Oki, en ny quizfråga: Varifrån kommer ovanstående citat? Vinnaren får en glass.) 

Alea iacta est

Blev många återseenden idag av gamla elever. Lite avundsjuk på Daniel som har några av mina gamla elever som jag har haft både i åttan och nian, det hade varit kul att ha dem nu med så att man får följa dem vidare och se hur det går för dem.

Var och spelade fotboll förut, men kom aldrig riktigt in i spelet. Var lite trött och kunde inte fokusera riktigt. Henning tycker att det är kul att jag inte vill vara gudphadder bara för att jag har lovat Harry att vara phadder med honom.  

Imorgon blir det Ullared med syrran och Tobbe. Så ikväll ska jag och Flamie bara se på tv och slappa. Ska ju upp 5 imorgon.

Jag har kastat tärningen nu och ska följa spelets regler i fortsättningen. Inget mera fusk på väg mot mållinjen.

(En chokladboll till den som översätter rubriken till svenska.)

Fe is missing?

Nyss hemkommen från kvällens Slug-sittning, som jag ju hade fått två inbjudningar till och därför var dubbelt så välkommen till. Det började fint med tipspromenad, som jag gissar att jag, maggan, Erik och Calle tog hem segern i. Efter det blev det lekar med Maria. Fin underhållning medan vi inväntade de två toastmastrarna Fabian och Gustav (min projektledare på sfs-fum) som hade suttit på möte.

När vi hade kommit hade vi fått en färgad lapp som avslöjade vilket bord man skulle sitta vid. Jag hamnade vid det ljusblå bordet, som snabbt blev Skåne-bordet, då vi hade 3,5 skåningar av totalt 8 personer vid bordet. Det blev en sittning som för en gångs skull satte p6 i skuggan till förmån för IR (där jag ju också är med). Jag fick i alla fall äran att inleda sittningen genom att ta upp "Knö dig in".

Maria hade ett roligt teatergyckel som hon kallade upp SUs styrelse och Skåne-bordet till att delta i. Jag och Emmi var svängdörrar. Jag har, tro det eller ej, varit med på detta gyckel förut, men det var många år sen. På ett födelsekalas då jag fortfarande gick på Stigens skola. Ja, det säger väl en del om hur mycket jag mindes av det.

Spelade innebandy förut idag. Fast jag hade kollat totalfel på klockan, så jag var där en timme för tidigt och undrade varför inte idrottshögskolan avslutade sin lektion, tills jag insåg att klockan var tre och inte fyra. Då gick jag ner till omklädningsrummet och läste tills de andra kom och klockan var i rätt tid för att dra igång spelandet. Riktigt kul var det i alla fall! Sista matchen körde vi tjejerna mot killarna. Det började riktigt bra. Vi tog ledningen med 1-0, sen gick det tyvärr utför.

Jag har börjat äta järntillskott, med förhoppningen att järnbrist är orsaken till mina sömnproblem.

VFU

Haha.. de är underbara mina små elever. Tur att vi bara har ettor och tvåor i alla fall. Annars hade det ju inte varit så små. Jag menar de som går i tvåan nu hade jag ju i nian när jag började på lärarprogrammet. Och det är åtminstone en av dessa nior som jag får nöjet att träffa igen. Kul! Och imorgon kommer det bli ännu ett känt ansikte.

Skrattade nästan igenom en hel lektion idag. Efter lektionen frågade killen som var orsaken till mina skrattattacker (kan ju tillägga att han skrattade minst lika mycket och till och med mer.) om jag tyckte att han var rolig eftersom jag skrattade så mycket. Och jo, det kan jag lova. Jag tyckte att han var rolig.

Har börjat planera mina kommande lektioner. Geometri är ett ganska tacksamt ämne, går att hitta på mycket kul.

Imorgon bjuder Slug alla kåraktiva (där är jag inräknad gånger 2) på sittning på studs. Gratis mat, Here I come! Ska bli trevligt, och minst sagt mycket intressant. 

Drömde inatt att jag hade gjort saker, som var så verkliga, så att när jag vaknade tog det mig lång tid att inse att jag inte alls hade gjort dessa saker.  

Twilight

Jag kom just hem efter att ha sett "Twilight". Min kommentar just nu är: Underbar! Boken är bättre än filmen, men filmen får toppbetyg ändå. Det var lite småsaker som skiljde sig åt, men ingenting man störde sig på, och en del ändringar kändes nödvändiga för filmen, Längtar redan tills nästa film, och framförallt översättningen av "Eclipse", den tredje boken i serien.

Ett smakprov från filmen: Cafeteriascen

Fick ett infall i förmiddags, så jag och Emmi åkte till Ruddalen och åkte skridskor. Jag har inte åkt skridskor på jag vet inte hur många år och detsamma gällde Emmi. Så i början liknade vi mest "Bambi på hal is". Men efter en stund kom man in i det, och det gick bättre och bättre. Dock var isen för fylld på folk för min smak. Man är lite bortskämd, när man i hela livet har haft en hel sjö för sig själv att åka på och plötsligt ska dela en liten isbana med en hel hög människor. Det gällde att vara på sin vakt hela tiden, för man vet ju inte hur stor kontroll de andra har över sig själva och sina skridskor.

Vet inte hur många gånger jag ringde dig inatt.

Imorgon är det VFU igen så nu ska jag sova så att jag är pigg och alert imorgon! Godnatt!

21 är ingen ålder...

I onsdags went IR volleyboll. Bästa publiksporten någonsin tror jag, eftersom till och med spelarna på plan med jämna mellanrum vek sig av skratt. Efter att ha insett att jag inte hade spelat volleyboll sedan högstadiet var det ingen förvåning att jag inte var något proffs. Och vår nyinköpta stenhårda boll gjorde inte saken mycket bättre. Det låga taket var också en bidragande orsak till frustation. Men serva det kunde jag i alla fall fortfarande.

Trots alla dessa motsägande fakta så hade vi väldigt kul. Ni skulle ha varit där och sett Eriks springservar, Pärs humör och Viktors Time out. Det bästa var dock att efter timeouten insåg vi att allt de hade gjort var att sno vår taktik, som Jesper låg bakom. Pär sa dock efter fem minuter: Vi spelar ju precis som förut. Vi har ju inte ändrat någonting. 

Maggan fyllde år denna dag och bjöd därför på middag, vin och trevlig tjejkväll.  

Brädspelskvällar är något som Niklas brukar anordna med jämna mellanrum på pedagogen. Igår var en sådan kväll. Och för första gången var jag ledig och kunde delta på detta trevliga arrangemang. Vi spelade först ett roligt "ändra historien"-spel som jag vann båda gånger. Sen blev det Settlers, där det gällde att bygga hus, städer och vägar med mera. Sist körde vi rubrikspelet scoop. delvis med mina nypåhittade regler där det gäller att lägga så långa rubriker som möjligt. Man får inte lov att avsluta dem.


Vi spelar Settlers.


Jag är blå. Visst har jag byggt en lång och fin väg.


Scoop!


Här är några av våra rubriker.

Jag och Emma ägde på fotbollen idag. Jesper var målvakt, och jag lyckades ta bollen av honom, uppe vid mål, och har sedan nästan fri väg fram till målet. Emma är där så jag kan passa henne och hon skjuter mål! Shit, vad vi är bra! Ja, det var dagens träning det i korta drag.

Har hjälpt Loppan att flytta tvättmaskin och torktumlare från hisingen till hennes hem i studiegången. Det var minst sagt ett äventyr, men ett roligt och trevligt sådant. Dessa maskiner var ju inte direkt de lättaste på jordklotet, så det blev till att hugga i.

Efteråt var planen från början gasquen, där jag skulle ha spanat in en trippeldejt, om det inte vore för att två av tjejerna inte kunde närvara och den tredje inte var jättesugen på att närvara. Det slutade med att jag fastnade hemma hos Loppan, där hon jag och Fabian satt och spelade TP. Och om ni någonsin skulle undra vad kvinnan svarade när mannen sa: "21 är ingen ålder, det är ett kortspel." Så är svaret: "Det är skitgubbe med."

Avslöjad

Nu har jag avslöjat mig själv. Eller i alla fall gett en uppenbar ledtråd till att jag är jag. Man kan göra mycket saker på nätet i skymundan, utan att folk kan lägga märke till det. Det är först när man vågar lägga in ett inlägg, som man visar att man faktiskt har sett och vet vissa saker. Ta till exempel den här bloggen. Jag har ingen aning om vilka det är som läser den, förutom de som kommenterar. I övrigt kan kungen sitta och läsa den utan att jag har en aning om det. (Inte särskilt troligt att han gör, men ni förstår poängen.)

Jag har verkligen förlorat all studiemotivaton. Men nästa vecka blir det ut på VFU igen. Ska bli väldigt skönt, och förhoppningsvis kul med. Även om det egentligen inte är gymnasiet som jag vill vara på. Vi hade möte med vår VFU-ledare i måndags, och hon hade förmodligen en plats på ett högstadie till mig till våren då jag ska läsa svenska. 

Vilken är din favoritjulsång? Min är nog "Where are you Christmas". Gillar den skarpt. Vet att det är tidigt med julsånger, men det går snabbare än vad man tror.
 

Kärlekskliniken till din tjänst

Det senaste dygnet har varit det mest välskrivna i vår gästbok, då tre chalmerister dök upp under kodnamn och började skriva. Jag har efter många om och men lyckats identifiera dem allihop nu. Men det tog sin tid.

Folk vet vem jag är. Jag är kändis.

Ett sms igår gav mig nästan en hjärtattack. Tills nästa sms kom och jag kunde slappna av igen.

Dagens citat: An eye for an eye will make us all blind / Mahatma Gandhi

Jag har bildat en ny förening, Kärlekskliniken. Så har du några problem så löser jag det hela med lite kärleksdrycker, tips och blinddates. Jag har redan fixat en trippeldejt, och föreningen har inte existerat i ett dygn ens.

På söndag ska jag se Twilight!

Nummer 100

Asparna har ordnat softsöndag för oss idag. Det innebar att vi åkte ut till Backa, till en lokal de hade hyrt där, och sen har vi softat hela dagen. Först blev det chokladprovning. Mycket intressant och gott!

Efter det spelades det spel på olika håll. Jag, Mary, Maggan, Linda och Ludde spelade Göteborg. Ett spel som visade sig påminna mycket om Monopol, fast i göteborgsmiljö. Jag hade hotell i bergsjön och på Hisingen. Fina saker det. Jag slutade på en andra plats när vi inte orkade spela mer, efter Mary som kammade hem segern. 

Härnäst blev det ett par biljardparti mot Ludde och filmvisning. Corpse Bride var filmen som gällde, och då jag har sett och har den orkade jag inte se hela, utan mot slutet återupptog jag och Ludde vår biljardkamp. Dock var det svårt att se i det nedsläckta rummet vilket klot som var vilket, så jag sköt i åttan ett par gånger. 

En härlig Green Day - låt: Brain stew

Vad ska vovven heta?

Ibland är det tur att man skriver vissa saker här. Som när man t.ex. får ett sms med frågan: vilken bok är det du saknar? Jag har alla. Tack My! Och när det dessutom visar sig att hon har två upplagor av boken jag behöver är det ännu bättre. Har till på tisdag på mig att läsa ut den, men det ska jag nog kunna lösa. Har redan läst en hel del. Satt hela eftermiddagen i skolan i fredags och läste. Innan jag begav mig iväg på fotbollsträning.

Kareoke med matnatsex sen på kvällen är ju inte heller något jag säger nej till. Det vet ju dem som känner mig.

Mamma var på besök igår. Hon hade varit i Bellas hemort och handlat kläder och tog vägen om Sveriges vackraste stad på vägen hem. Vi gick en tur på stan, sen bjöd hon på fika. Trevligt trevligt!

Linda hade inflyttningsfest. Och där kan man verkligen säga att det var fullt hus. Festen blev liksom uppdelad i tre rum som man växlade mellan iomed att vi var så många.


Hjälp mig att namnge denna lilla vovven.


Dygnetruntöppet...

Jag undrar om killen som just gick förbi utanför var medveten om att han gick i takt till min musik. Förmodligen inte. För om han hade kunnat höra den hade nog grannarna klagat för längesen, och det har de inte gjort.

Jag har sovit ganska mycket i natt. Det går framåt. Har till och med orkat att plugga en del idag. Kanske finns en chans för duggan nästa vecka i alla fall. Ska sätta mig i biblioteket imorgon och läsa deras referensex av boken jag inte har lyckats få tag i.  


Och jag som trodde att de hade lagt ner systembolaget i kortedala. De har dygnetruntöppet dessutom. Praktiskt!

Vill somna

Jag har sömnproblem. Och nu har det gått så pass långt att jag har bestämt mig för att ta tag i det här. Imorgon är det jag som går till studenthälsan, och hjälper inte det blir det vårdcentralen. Det funkar inte att ligga vaken halva nätterna och försöka sova. Jag orkar ju inte med skolan för fem öre. Allt går åt skogen.

Jag lyckades övertala Linda och Erik att vi skulle spana in om JBs filmkväll var något att ha igår. Men självfallet var vi tvugna att komma med någon annan undanflykt angående varför vi var där. Så det blev som så att jag ville låna sjunde upplagan av Mc Kay om han hade den. Haha, ganska underlig undanlykt. Han hade för övrigt inte boken. Men filmkvällen var trevlig. Fastnade där. För det är ju så jobbigt att gå de tio minutrarna hem. Sista filmen var det bara jag som var vaken och såg slutet på, och möjligtvis Johanna, hon stängde ju av filmen efteråt. De andra två hade i och för sig redan sett den. Självfallet var jag inte trött. Är ju aldrig trött, bara på morgonen efter ännu en förstörd natts sömn.  

Jesper skulle vara lekledare på dagens IR-träning. Dock var det inte så många som var där idag, så han fick ändra om planerna lite. Vi fick bland annat springa oss igenom en jättejobbig hinderbana. Fin träning helt klart.

Undrar om personen som tog mitt nummer igår kommer att höra av sig


Norrlandssittning

I lördags smällde det. Dagen var inne. Det skulle bli norrlandssittning. En minnesvärd sådan. 

Jag, asparna, Emma och Linda satte igång att pynta i lokalen vid klockan tre. Och när klockan började närma sig sju såg lokalen riktigt norrländsk ut, med granar, älghorn och skidor på väggen, bomullssnö över hela bardisken och lite mysig belysning. Jag höll på att blanda fördrinkar när de första gästerna började anlända. Mary var först på plats, tätt följd av Jågutt. Eftersom Jågutt hade anmält sig först dagen innan så följde jag med ut och såg till så att vi fick alla uppgifter vi behövde till redovisningen. Och vem dyker upp då om inte Långben. Han har ju inte anmält sig alls. Dock är jag alldeles för snäll för att neka honom. Så jag skällde lite på honom, sen fick även han komma in och få sig en fördrink. 

Snart hade lokalen fyllts och det var dags att börja sittningen. Måste berömma Emma och asparna för den underbart goda maten. Vi hade ju ordnat med en liten quiztävling med. Självfallet norrlandstema på den. Vinnarna fick varsin drink i på en skida fastlimmade plastglas. Gyckel blev det också i mängder. Asparnas gyckel var mycket fyndigt. Självfallet Bella som låg bakom det. 

När sittningen var slut fortsatte festen. Faust dök upp, och lite annat folk med. Fick hur mycket kramar som helst av allt och alla. Mycket trevlig kväll. 

När vi slutligen stängde och det var dags att städa, var alla fortfarande på mycket gott humör. Det sjöngs och dansades igenom städningen. 

Efter att ha lastat Lindas bil full, så knödde vi in alla som bodde i kortedalaområdet, så körde jag hem. Enda gången det är smidigt med bil i göteborg är vid fyratiden på natten, för då är det ingen trafik ute och man har gatorna för sig själv. Inga köer med andra ord, och man kan uppnå samma hastighet som spårvagnarna.

Det var dock upp tidigt dagen efter som gällde. Vi skulle ju göra städkoll och gå och panta alla burkar. Men det gick mycket smidigt. Vi var klara med allt innan det ens hade gått en timme. Resten av dagen ägnades åt att räkna pengar, slapp framför tvn och plugg.     

Startkablar någon?

I fredags var det inte riktigt min dag. Allt tycktes vara emot mig. Det hela började när jag skulle kopiera sittningshäften. Det blev pappersstopp i kopiatorn inte mindre än 6 gånger. En utav gångerna fick jag ringa efter vaktmästaren som fick lösa det hela åt mig. Men de andra gångerna löste jag det hela själv. Allt kan lösas med lite våld. Inte sant?

Jag gav mig efter detta av upp till studs och hämtade ut nycklarna. Sprang på Linn från filosofspexet där.

Härnäst skulle jag bege mig hem till Emma för att hämta hennes bil och åka och tömma förrådet och handla alkohol till lördagens sittning. Jag hoppade av stockholmsgatan och ska gå uppför kullen till Emmas hus. Men vad händer. Jo jag går fel och börjar irra omkring. Jag ringer Emma, men det är upptaget. Jag fortsätter att ringa, men det är upptaget hela tiden och sen dör batteriet i min mobil. Typiskt! Plötsligt inser jag att jag har kommit tillbaka till hållplatsen igen. jag har gått i en cirkel. Så det är bara att börja om från början i jakten efter Emmas hus. Och den här gången lyckades jag hitta rätt. Men jag hade fått tillbringa mycket mer tid i regnet än vad jag hade planerat. Turligt nog hade Emma en gammal mobil liggande som jag fick låna och stoppa i mitt sim-kort i.

Jag körde ner till studs, där jag började packa bilen full med pant. My dök upp efter en liten stund. Och när vi tömt förrådet bar det av till axfood för pantning. Sen var nästa anhalt återigen Emma, där jag bytte ut My mot Karro. Sen bar det av till systemet. Vi insåg att vi inte hade tillräckligt med pengar med oss för allt vi skulle köpa, så vi köpte bara en del av det. Och efter att ha stuvat in det i bilen insåg vi att det andra inte hade fått plats heller så vi skulle få ta en sväng till.

Så vi började med att åka till studs och lasta av allt, sen åkte vi ner till systemet på avenyn, det låg ju närmast. Jag tog ut pengar och sen gick vi in och handlade. När vi sen skulle åka därifrån ville bilen inte starta. Vi försökte jättemånga gånger och testade med allt allt allt, som kunde påverka varför bilen inte startade. Vi ringde Emma och hon gissade att det kunde vara batteriet som var dött. Så jag och Karro började leta startkablar. Men det kan jag meddela att det finns inte en bil i hela göteborg som har startkablar. Inte ens taxibilarna. Efter att vi hade letat och ringt runt i strax över en timme har fyra personer anslutit sig till oss; Emma och hennes pojkvän, Tilly och Oscar som ska ha filmkväll med Karro. Vi kommer fram till att vi ska försöka putta igång bilen. Så jag får sätta mig bakom ratten, medan de andra börjar putta. Och grym som jag är får jag igång bilen.

Jag och Emma åker upp till studs och lastar ur. Vi låter motorn gå under tiden, då vi inte vågar stänga av den. Men när vi ska åka därifrån dör den igen. Som tur är ordnar matnatsex något på studs denna kväll, så det är folk där. Jågutt som står ute och röker är snäll och hjälper oss att putta igång bilen igen. Nu åker vi hem till mig och lämnar av mig, sen kör Emma hem igen.

Jag skulle ha varit på K6s sittning som började kl 19, men jag var efter alla dessa incidenter inte hemma förrän strax före nio. Så jag ringer till Niklas och frågar om det är någon idé att jag kommer. Men de har tydligen bara ätit förrätt så han tycker helt klart att jag ska dyka upp. Sagt och gjort. Jag lyckades hinna med att äta både varmrätt och efterrätt. Gott gott. Och lite gyckel och sånger med förstås. Så dagen fick ett riktigt trevligt slut trots allt.

Vill klona mig

Kunde inte sova inatt, igen! Det börjar bli lite småstörande. Så jag låg och läste istället (Om jag kunde drömma - Stephenie Meyer, för fjärde gången). Plötsligt var klockan halv fyra och då hade jag hunnit bli hungrig. Så efter att ha fixat lite käk försökte jag att sova igen. Tror att jag somnade runt halv fem i morse. Detta resulterade i att jag var väldigt trött när klockan ringde. Jag orkade helt enkelt inte gå upp. Så jag skippade dagens föreläsning. Enligt Anna så hade jag dock inte missat något. Den var inget vidare, och allt är upplagt på kursportalen, bara att gå in och kika.

Jag och Emma har varit på axfood idag och handlat inför lördagen. Haha, det blev lite vilsekörningar på vägen dit och tillbaka, men inget som inte gick att reda ut. Fick fickparkera med för första gången på över två år. Det var lite ovant, men till slut stod jag på rätt plats i alla fall, utan att ha kvaddat en enda bil.

Jag funderar på att klona mig. Vet inte hur jag ska hinna med allt som ska göras inom loppet av två timmar imorgon. Som sagt, jag har inte tid att vara sjuk. Men jag är faktiskt sjuk, även om det inte ser ut så när jag har proppat i mig alvedon. Haha, den hälsningen var till den som känner sig träffad. Men jag tänkte faktiskt bli frisk nu. Det är min stora plan.

Tänkte spana in min nya elev. Hon är ju med på TV ikväll. Så slå på ettan gott folk, 20.30 börjar det.

Vilse i verkligheten

Haha.. hittade en gammal dikt som jag skrev för åratal sen: Läs, tolka, gör vad ni vill.  

Vilse i verkligheten
Inget mönster i min realitet

Ingen ork eller intensitet

Ensam i en stor folksamling

Dömd att vara laglig brottsling

Ingen väg  går därifrån

Ingen ondska kommer utifrån

Fastnat i ett nät av verklighet

Sanningen ej längre en hemlighet

Kan ej nå till kartans mål

Oförmögen att följa kompassens nål

Någon annan hann dit före mej

Att passera går nu ej

Blott en får tillträde

Döden mutas ej med schackbräde


Yes we can!

Barack Obama är nu president i USA. Det är väl dagens stora världsnyheter. Han höll ett mycket bra tal som ni kan beskåda och avlyssna här: Obamas segertal. Nu skriver han historia!

Jag har tillsammans med Johan tagit mig en tripp ut till Ale gymnasium idag för att träffa vår nya handledare, som vi ska ha på den kommande VFU:n. Han verkar mycket bra. Vi fick scheman och kort på två av klasserna vi kommer att ha, och visst finns det lite kändisar från Himlaskolan där, bland annat en kille som jag har haft sen min första VFU, när han gick i åttan. Kul! Vi hade även en riktig kändis. En tjej som är med i Andra Avenyn, tv-serien på svt. Det kallar jag coolt!

Nu sitter jag och väntar in de sista anmälningarna till norrlandssittningen. Jag har även gjort ett sittningshäfte. Så nu börjar de sista pusselbitarna falla på plats.

Dagens två citat:



Kan hända att det är allt för internt för att andra ska förstå, men men.

Ny kamera?

Toppen har passerat lite, då jag insett att det faktiskt inte är särskilt smart att träna innan man blivit helt frisk. Vad resulterar det i annars? Jo man blir sjuk igen. Typiskt. Jag har ju inte tid att vara sjuk. Men sjukdom eller ej är jag fortfarande glad.

En keyboard, jo men jag tackar och bugar. Visst, jag tar gärna emot den. Kul att ha något att klinka på. Skidorna fick jag skänkta från Lindas pappa, så där kom vi billigt och bra undan.

Idag har jag varit på en riktigt bra föreläsning. Vår föreläsare var rolig och berättade massa historier. Hittills har kursen bara gett positiva synvinklar från mitt håll. Hoppas att det fortsätter så.

Min kamera är nu helt död. Så jo nu vet jag vad jag önskar mig i julklapp. En ny kamera. Fast innan någon hastar iväg och uppfyller min önskan, vill jag kolla marknaden lite. Var ju så länge sen nu. Den här kameran har varit med om en hel del.

And the Reason is you

Allt är toppen! Ville bara säga det. Jag är jätteglad! Det känns som om vinden äntligen har vänt och saker och ting har börjat gå min väg. Jag har studsat runt med ett leende på läpparna hela dagen. Underbart!

Kursintroduktionen i morse var den bästa jag varit på någonsin. Från och med nu är Kaj Jönsson min idol! Han visade film, läste upp krönikor, och berättade historier. Inte alls så där tråkigt som alla andra gör det, med bara massa tråkigt infoprat, som man har glömt i samma stund som man lämnat salen. Den här kursen verkar vara den bäst strukturerade och välplannerade hittills. Jag tror det kan bli bra. Vi verkade ha en ganska rolig seminarieledare med. Och min nya basgrupp kommer bli minst sagt intressant tror jag. Angelica och Klara känner jag ju sen förut. Sen har vi de tre idrottskillarna som smörade värst av alla för seminarieledaren. Det blir nog bra det här!

Har ju även varit och spelat fotboll idag. Först verkade det inte bli något, men sen helt plötsligt var vi 10 pers, vilket var perfekt för två lag. En målvakt och fyra på plan. I vårt lag skulle vi turas om att stå sa vi. Dock är jag ingen stjärna i mål. Som jag sa: "jag kan stå i mål, men ni vill inte ha mig där". Och jag hade ganska rätt på den punkten. Det var inte länge jag behövde stå innan någon av de andra bytte med mig. Men det var kul att spela idag, även fast det blev lite rörigt när Jesper ropar vänster till mig och hans vänster är mitt höger. Sånt som händer. 

 
Lite lustigt. När jag åkte hem för ett tag sen så försvann plötsligt destinationerna på tavlan och i stället står det "Kom Fram" längst upp.

Dagens låt: The reason av Hoobastank.

Har fått in massa anmälningar till vår norrlandssittning på lördag och skidor har jag med. Det kommer bli så bra!


120 inlägg senare

Jag vet inte om jag ska skratta, gråta, jubla, springa tre varv runt huset, eller bara sitta kvar här med ett stort leende på läpparna. Förmodligen blir det det senaste, fast jag kan erkänna att jag redan har varit uppe och sprungit några gånger, men bara i lägenheten.

Jag kanske inte ska färga håret. Brunt känns helt rätt

Plötsligt känns allt rätt. Kanske kanske kanske kan det här bli något bra. 

Ska snart kultivera mig med twilight. 21 november har den premiär. Längtar!

Lite kvällsmusik: Timbaland - The way I are. Lyssna inte på texten, bara musiken. I alla fall är det vad jag har hört. Nu väntar snart Supernatural.

You may say I'm a dreamer

Imorgon börjar det en ny kurs i skolan. Enligt ryktena är det inget att se fram emot. men man får väl göra sitt bästa för att leta fram nåt intressant i den i alla fall. Ska spela fotboll imorgon i alla fall. Det är ju alltid något att se fram emot om föreläsningen är tråkig.

Tror att jag har hittat något. Eller hittat och hittat, snarare öppnat ögonen för, och upptäckt

Måste verkligen klippa mig. Och åka till IKEA.   

Har drömt helknepigt de senaste nätterna. Vet inte om det möjligtvis har något med mina förskjutna dygn att göra. Mina vänner har varit mördare och filmskådisar. Vet inte om jag borde göra några tolkningar utifrån detta. Förmodligen är det säkrast att låta bli.

Imagine - en låt som passade in just nu bara, kändes det som.  

Bus eller godis?

Mycket har hänt sen sist. För det första har jag lyckats ställa om dygnet. Är inte trött alls och klockan är nu kvart i tre. Jepp jag vet det är illa. Men jag får lägga mig tidigt imorgon, för på måndag är det skola igen.

Chalmers har haft pubrunda. Något som vi självfallet inte missade. Hann med hela sex stycken pubar denna gång. Träffade Mycket roligt folk. En trevlig kväll helt enkelt.

Igår hade P6 halloweenfest på Golden Days. Mycket lyckat arrangemang, vi hade mellan 250 och 300 pers där. Inte illa! Och mycket roliga kostymer var det.


Våra finurliga aspar, var just aspar, men nu i den trädaktiga formen.


Vem Niklas föreställer går väl inte att missa.


Maggan! haha till och med blommorna var ju vissna.


Linda med flera.


Festen är slut dags att städa. Ludde är stöttepelare åt två trötta aspar.
 
Efter städningen bar det av hemmåt. Fick sällskap av Oscar som ju bor åt samma håll. Vi fick dock uppleva en mindre trevlig spårvagnsfärd. Några killar startade slagsmål på vagnen så vi blev ståendes en kvart i Bellevue väntandes på polisen. Det var en kille som blev rejält misshandlad. Det droppade blod om honom överallt. Såg riktigt läskigt ut, så ambulansen kom ju också. Ingen vidare trevlig upplevelse som sagt.

Linda ringde förut idag och frågade om jag ville med och äta pizza. Så hon, jag, Erik och Emmi var och åt pizza förut. Sen blev det att jag hängde med Linda hem och så har vi haft filmkväll. Sen blev vi sittandes och prata och shit innan vi visste ordet av det hade klockan blivit 20 över ett. Sjukt, senast vi hade kollat på klockan hade den varit kvart över åtta.

RSS 2.0