Up to date

Det var längesen jag skrev nu. Tiden har sprungit ifrån mig och den har inte funnits där för uppdateringar här. Senaste veckan kan sammanfattas med: Jobb, jobb, jobb och ännu mera jobb.

Men jag avslutade den i alla fall med en lugn helg. Sov ut länge på lördag, var sedan och fikade med Tove, och senare på kvällen blev det bio med Josefine och Maria-Pia. Vi såg Har du hört ryktet om Morgans? Den var helt okej och bjöd på många skratt.

Har ett par fina citat från en bra bok:

"Man kan försöka skyla över en depression på olika sätt. Man kan höra Bachs orgelverk i Frelserkirken. Man kan lägga upp en line strålande humör i pulverform med ett rakblad på en fickspegel och inta den med ett sugrör. Man kan ropa på hjälp. Till exempel i telefonen så att man är säker på vem som hör det." (Peter Hoeg (1992) Fröken Smillas känsla för snö s. 107) 

"Folk som är förälskade, de tillber ett fotografi. De ligger på knä för en scarf. De gör en resa för att se på en husvägg. Vad som helst som kan hålla liv i den glöd som både värmer och förtär dem." (Peter Hoeg (1992) Fröken Smillas känsla för snö s. 110)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0